Promovare web

Promovare site, Promovare site, Optimizare SEO, creare site, Promovare google


20
Fe
Tubulatura Flexibila
20.02.2016 20:23

Dezumidificator Aer

Pentru industria miniera, unde exista pierderi mari de sarcina sunt folositeventilatoare de inalta presiune. Construite din materiale rezistente, cu un design robust, ventilatoarele sunt de asemenea proiectate sa functioneze in medii corozive. Gama HTP de la SODECA ofera ventilatoare certificate ATEX. Modelul HTP -50-2T-4 de exemplu, primul din serie, foloseste un motor electric de 3kW protejat de o carcasa lunga de otel cu grad de protectie IP 55. Temperatura aerului vehiculat poate varia intre -20ºC si +70ºC. Avand in vedere mediul de aplicatie, gama HTP poate acomoda si cerinte pentru ventilatoare industriale cu un debit de pana la 156.800 mc/h. Tot pentru mediile unde se cer ventilatoare de inalta presiune, dar folosind principiul centrifugal sunt si cele din seria CA, de la acelasi producator, SODECA. Diferenta insa, pe langa principiul de functionare, este faptul ca seria CA poate functiona in medii cu temperaturi mai ridicate. Modelul CA-234-2T, primul din serie poate vehicula aer cu temperatura de pana la 120ºC si, in cazul cererilor speciale, chiar pana la 250ºC. Ventilatorul centrifugal are o structura de aluminiu si o carcasa tratata anticoroziv cu o rasina speciala. Gradul de protectie este acelasi cu cel al ventilatoarelor axiale pentru tubulatura din seria HTP, adica IP55.

In acest sens, vrem sa va prezentam ventilatoarele antiex destinate cu precadere uzului industrial specializat. Aceste ventilatoare sunt destinate pentru evacuarea aerului din mediile cu potential exploziv. Fiind recomadate pentru situatiile periculoase, cadrul de sustinere poate fi realizat din aluminiu. La randul sau, rotorul are pale realizate, de asemenea, din acest material care pot fi reglabile. Iar cat priveste grila de protectie, aceasta este acoperita cu rasini epoxidice, niste rasini rezistente la agresivitatile chimice, fiind substantele cele mai potrivite pentru protejarea de gazele poluante din atmosfera, ceea ce face ca scara lor de utilizare sa fie foarte larga. Ventilatoarele antiex sunt utilizate in industria chimica si farmaceutica.

Perdea De Aer :In ceea ce priveste ventilatoarele centrifugale, exista doua subtipuri. Acestea pot fi construite din plastic sau din inox. Un ventilator industrial cu carcasa din material plastic este de obicei in clasa de izolatie F cu grad de protectie IP55. Suportul motorului este confectionat din otel protejat impotriva coroziunii prin aplicarea unei vopsele speciale, cum e in cazul modelului MBPC 20 T41/6, de la Casals, unde se foloseste o vopsea pe baza de rasini epoxidice. Acelasi producator ofera si varianta din inox, prin seria MDI. Modelele din aceasta serie sunt utilizate pentru extractia aerului din spatii cu ambianta coroziva. De asemenea poate fi folosit pentru racirea utilajelor sau pentru evacuarea fumului. Carcasa din inox protejeaza un motor asincron cu grad de protectie IP55 in clasa de izolatie F, cum e in cazul modelului MDI 10/5 T2 1/8. Un alt mediu care necesita ventilatoare special concepute este cel cu temperaturi inalte. Pentru temperaturi de pana la 150º C, Sodeca ofera seria HBA a caror modele au motoarele electrice in afara fluxului de aer. Modelul HBA-31-4T, in principiu un ventilator axial, are o forma tubulara, o carcasa lunga din otel cu elice din aluminiu. Clasa de izolare este F si gradul de protectie IP55.
 

Tubulatura Flexibila

Va recomandam, de asemenea, un alt tip de instalatie de ventilare si anume perdelile de aer. Rolul acestora este de a refula anumite jete plane sub forma unei panze de aer. Folosite in spatiile industriale, acestea asigura protectie si impiedica raspandirea curentilor de aer rece prin usile destinate accesului auto cat si cel al personalului. In perioada de vara, perdelile de aer pot fi folosite pentru delimitarea spatiilor climatizate. Aceste sisteme de ventilare permit o buna izolare impotriva surselor de substante nocive impiedicand raspandirea acestora in intregul spatiu de lucru. Perdelele de aer se bazeaza pe un mecanism eficient sa refuleze in mod uniform curentii de aer datorita prezentei unui ventilator centrifugal sau axial, fiind completate de un ansamblu de canale care comunica intre ele, baterie de incalzire si un filtru de curatare a aerului. In functie de localizarea acestora, oferim perdele de aer unilaterale, bilaterale, cu refulare la partea superioara sau inferioara, cu refulare pe o latura si captarea aerului pe latura opusa ; perdele de aer cald (sunt avantajoase pentru perioada rece a anului deoarece permit patrunderea aerului apropiat ca temperatura cu cel interior), perdele cu aer recirculat.

Rolul purificatorului este acela de a reduce bacteriile si virusii din caminele si birourile persoanelor astmatice; de a elimina fumul de tigara, a gazelor de esapament, a substantelor nocive provenite de pe urma industriilor ; de a elimina substantele nocive si toti contaminantii microscopici din laboratoarele de cercetare, de a curata aerul de virusi din spitale, etc. Deci, achizitionarea unui purificator de aer este o necesitate pentru a va imbunatati calitatea aerului. Daca va doriti un purificator de aer la un pret accesibil, solutia suntem noi. Va propunem o gama variata de modele de o calitate sigura si cu o durabilitate in timp. Acestea sunt practice si eficiente ! Va oferim dimensiunile dorite, debit mare de aer, functionare silentioasa, unitate portabila, intretinere minima. Asadar, purificatorul de aer are rolul de a curata praful care se introduce intr-o incapere, reglementand astfel conditiile de microclima interioara. Prin folosirea acestui aparat noi va garantam aer curat, un plus de prospetime locuintei dvs., un somn mai odihnitor. Astfel, optimismul si pofta de viata isi spun cuvantul !

Tubulatura Flexibila : Pentru a mentine umiditatea caminului dvs. in parametrii normali, noi va recomandam sa incercati dezumidificatorul de aer. Prevenind formarea mucegaiului si a igrasiei, dezumidificatorul are un rol important pentru sanatatea dvs. si mentinerii in stare buna a intregii case. Aparatul este silentios si poate fi folosit non-stop. Datorita rotilor sale, poate fi manipulat cu usurinta in orice camera doriti dvs. Aparatul este inzestrat cu un hidrostat ce poate fi reglat in functii de nivelul de umiditate al camerei. Folosind un asemennea aparat, mirosul va capata un plus de prospetime ; veti respira un aer mult mai sanatos lipsit de diferiti alergeni. Prin urmare, un nivel ridicat al umiditatii determina aparitia iritatiilor cutanate si nazale. Un alt avantaj al dezumidificatorului de aer este faptul ca puteti usca rufele in mai putin de o zi, pastrandu-le mirosul de prospetime si curat. Unele aparate pot scoate pana la 30 l zilnic de vapori de apa, o cantitate destul de mare.

Dezumidificator Aer Optarea pentru mecanismele de ventilare se aplica in diverse situatii. In cazul ventilarii naturale organizate recomandata pentru incaperile cu temperaturi mari, fara degajari nocive si de umiditate. Ventilarea mecanica de circuit general este aplicata atunci cand apar degajari de nocivitati, pe cand sistemul de ventilare prin eliminarea locala a aerului este necesara incaperilor aflate langa surse calde si pentru a nu permite curentilor de aer rece sa patrunda in interior. Atunci cand gradul de poluare a incaperii este mai mare se apeleaza la ventilarea prin aspiratie locala a aerului. Prin urmare, adaptarea unui ventilator intr-un anumit spatiu trebuie realizata cu mare grija tinand cont de gradul de incalzire a acestuia, de gradul de poluare, de umeditate, etc. Astfel incat ventilarea sa asigure orientarea aerului in directia degajarilor nocive, deplasarea aerului proaspat spre locul de activitate al muncitorilor si uniformizarea parametrilor aerului in intreaga incapere.

Ventilatoare Va recomandam, de asemenea, un alt tip de instalatie de ventilare si anume perdelile de aer. Rolul acestora este de a refula anumite jete plane sub forma unei panze de aer. Folosite in spatiile industriale, acestea asigura protectie si impiedica raspandirea curentilor de aer rece prin usile destinate accesului auto cat si cel al personalului. In perioada de vara, perdelile de aer pot fi folosite pentru delimitarea spatiilor climatizate. Aceste sisteme de ventilare permit o buna izolare impotriva surselor de substante nocive impiedicand raspandirea acestora in intregul spatiu de lucru. Perdelele de aer se bazeaza pe un mecanism eficient sa refuleze in mod uniform curentii de aer datorita prezentei unui ventilator centrifugal sau axial, fiind completate de un ansamblu de canale care comunica intre ele, baterie de incalzire si un filtru de curatare a aerului. In functie de localizarea acestora, oferim perdele de aer unilaterale, bilaterale, cu refulare la partea superioara sau inferioara, cu refulare pe o latura si captarea aerului pe latura opusa ; perdele de aer cald (sunt avantajoase pentru perioada rece a anului deoarece permit patrunderea aerului apropiat ca temperatura cu cel interior), perdele cu aer recirculat.

More results:
Tubulatura Flexibila Perdea De Aer Ventilatoare

Generator De Curent

Comments

Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!